JAZZ SKALLERNE

Klik blot på billedet for at lytte til orkesteret !

Jazzhilsen bestyrelsen.

Jazz skallerne er et blæseorkester bestående af en flok hyggelige mænd i den modne alder. Der er fra 6 til 10 mand i orkestret, alt efter arrangementets art, de kunne i 2019 feje deres 40 års jubilæum. Tidlige hed orkestret Løgstør Paraders.


Orkestret uniform er kjole og hvidt, dog er deres optræden knap så stilfuld. Orkestret forsøger med deres festlige optræden, at få et samspil med deres publikum. Musikstilen spænder fra glad traditionel jazz til en del syng med sange, og da orkestret aldrig siger nej til en kold forfriskning, bliver der også plads til en skålesang  eller to. Der kan også snige sig en lille fræk historie ind, kort sagt- godt humør er i højsædet.


Orkestret spiller til alt stort set :   byfester, runde fødselsdage,  bryllupper, jazz arrangementer mm, og ved den lokale jazz festival" Kanal Jazz" i hjembyen er de faste deltagere, her lykkes det dem altid, at få teltet til at syde af god stemning, og der bliver sunget igennem af teltets publikum.


Så er du med på nogle festlige timer, så mød op, det er aldrig kedeligt at være i  selvskab med disse friske fyre fra Løgstør.