JAZZ BUFFETTEN

LIVØJAZZ 2020

06.-09. AUGUST

JAZZ BUFFETTEN

Klik blot på billedet for at lytte til orkesteret !

Jazzhilsen bestyrelsen.

JAZZ BUFFETTEN består af:

Søren Peter Frøsig - trompet & sang

Chris Graversen - saxofon og sang

Erik Agri - banjo & sang

Lars Uffe Larsen, trommer


Jazz Buffetten serverer swingende jazz til Livø JazzfestivalNår Jazz Buffetten lørdag den 8. august 2020 serverer swingende jazz på Livø i forbindelse med Livø Jazz-festival, bliver den gode traditionelle jazz vendt en tur i jazzkøkkenet – og serveret ud over scenekanten til publikum.

 

Jazz Buffetten har siden 1998 swinget instrumenterne rundt omkring i hele Danmark – hvor de har spillet de bedste numre fra ”jazzkogebogen” til glæde for publikum. På repertoiret er f.eks. Bourbon Street Parade, Some Day You’ll Be Sorry, Basin Street Blues og Up A Lazy River. Flere numre med egne tekster og et enkelt dansktop hit, udsat for jazzens rytmer. Alt sammen serveret med humor og et smil på læben.

 

I dag optræder vi med stort set samme besætning, som da de startede i 1998, og det er med glæde de kalder sig en flok ”swingende jazz originaler”. Til at tilberede ”buffetten” vil publikum denne dag kunne opleve Søren Peter Frøsig på trompet og sang, Chris Graversen på saxofon og sang, Erik Agri på banjo og sang, Gavin Rutherford på bas og til at holde ”gryderne” i kog: Lars Uffe Larsen.

Oplysninger og Booking Livøjazz   -   Telefon 2134 1802   -   Bankkonto: 7780-1269737  -  mail: livojazz@mail.dk