LIVØJAZZ 2021

12.-15. AUGUST

BLÅ MANDAG JAZZBAND:

Klik blot på billedet for at lytte til orkesteret !

Jazzhilsen bestyrelsen.

Blå Mandag Jazzband er navnet på et traditionelt Dixieland Jazzband, som har levet sammen i 35 år.       

"Sommersolen skinner" er en melodi, der efterhånden er kendt af de fleste, - og det er det livsbekræftende centrum i Blå Mandags musikalske univers! 

Vi har besøgt et utal af Jazzklubber, Jazzfestivaler og glade byer overalt i Danmark, Sverige, Norge, England, Irland og Tyskland - og vi glæder os usigeligt til at besøge Viborg for første gang på lørdag d. 21. juni 2014. 

Det er altid en stor fornøjelse for os at være sammen med de skønne mennesker, der nyder den glade, humørsmittende Dixielandjazz.

Vores varemærke er: “Vi ønsker med humør og smittende livsglæde, at formidle den gode gamle "træskojazz" til vores publikum. Det er vigtigt for os, at vores optræden fremkalder glæde og smil, - og det hænder også, at man får sig et godt grin!  Alt dette samtidig med, at vi leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer og krydret med en af de flotteste sangstemmer, man kan drømme om, når vores sangerinde Lisa M. Bentzen lægger stemme til spændende jazzsange.

Vores repertoire er efter 35 år så righoldigt, at vi aldrig løber tør for numre. Det er sjældent publikum ikke kan få deres ønsker og opfordringer opfyldt!


Oplysninger og Booking Livøjazz  - Telefon 2134 1802

Bankkonto: 7780-1269737  -  mail: livojazz@mail.dk