KROLLE ERIK

LIVØJAZZ 2018

10.-12. AUGUST

KRØLLE ERIK´S

SKIFFLEBAND:

Klik blot på billedet for at lytte til orkesteret !

Jazzhilsen bestyrelsen.

EN OPRINGNING SAMLEDE ET SKIFFLE BAND

EFTER 40 ÅR I DVALE!

 

Min far har fødselsdag, kan i ikke komme og spille for ham? sådan lød beskeden på Krølle Eriks telefon. Beskeden kom fra en ung mand Michael fra Skjern. Michaels far, Luffe, havde for mange år siden drevet musikhuset Nygade 1 i Skjern, og en af de store favoritbands var Krølle Eriks Skiffleband.

Krølle Erik fandt opringningen så interessant at han indvilgede i at ringe rundt til de gamle medlemmer, selv om de ikke havde spillet sammen i 40 år – de er jo alle sammen i live endnu, sagde han til Michael.

Tilfældet er så at Luffe er formand for Livø Jazzens Venner som arrangere Livø Jazz Festival i august hvert år, så da kontakten blev skabt var Luffe ikke længe om at aftale med Krølle Erik at de skulle spille deres reunions koncert på Livø den 10.-11.-august i år.

Det må blive en oplevelse ud over det sædvanlige, Krølle Eriks Skiffleband havde deres storhedstid i 70’erne hvor det opstod i miljøet omkring ”huset i Magstræde”.Tre af medlemmerne var med i den daglige ledelse, Mick Schack, Michael Bøving Hansen og Krølle Erik.

Efter en opringning til de gamle bandmedlemmer, som hørte historien, var alle enige om at det ville de gerne være med til, så nu skal Krølle Erik’s Skiffle Band spille på Livø Jazz Festival 2018.

Det går garanteret ikke stille af, der må vente publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Besætning Krølle Erik’s Skiffleband i 70’erne, Michael Bøving, banjo - Bent Malinowski, bas - Mik Schack, washboard - Kim Gutman, guitar- Paul Banks, guitar- Jørgen Lang, harmonika - Krølle Erik, sang, guitar

 

Oplysninger og Booking Livøjazz - Telefon 2134 1802 - Bankkonto: 7780-1269737 - mail: livojazz@mail.dk